Zakład mięsny „Jasiołka” w Dukli

Wędliny tradycyjne i ekologiczne:
– wędliny surowo dojrzewające,
– szynki,
– salcesony,
– kiełbasa pradziada z wątróbką,
– kiełbasa swojska krajana,
– kiszki,
– pasztetowa i inne.
Kontakt:

Nadbrzeżna 1
38-450 Dukla
tel. +48 13 43 308 02
fax. +48 13 49 277 71
strona internetowa: http://www.jasiolka.com/
e-mail:  jasiolka@interia.pl
facebook: https://www.facebook.com/Jasio%C5%82ka-W%C4%99dliny-Tradycyjne-Domowe-478953008896262

 

Rodzinne Gospodarstwo Ekologiczne „FIGA” – Waldemar i Tomasz Maziejuk

– sery kozie farmerskie
– sery kozie wołoskie
– twarożki kozie i in.

Kontakt:

Mszana 44/2
38-454 Tylawa
tel./sms +48 530 245 309
tel./sms +48 509 751 232 lub +48 512 318 704

strona internetowa: http://www.serykozie.pl/
e-mail: info@serykozie.pl
facebook: https://www.facebook.com/sery.kozie.maziejuk

 

Cukiernia „U Kochaniutkiej” 

– drożdżówki z serem, jabłkami, marmoladą, borówkami, kremem budyniowym,
– pączki z nadzieniem różanym,
– ciasta: serniki, szarlotki, makowniki, kremówki.

Produkty są wypiekane bez spulchniaczy i polepszaczy, a nadzienie drożdżówek i pączków jest naturalne bez konserwantów. Ciasta są wyrabiane metodą tradycyjną.

Kontakt:

ul. Rynek 16
38-450 Dukla
tel.: +48 13 436 20 04

 

Bandurzak – Koło Gospodyń w Łękach Dukielskich

Serwatczanka